Tuesday, December 06, 2005

malas nak tulis ni...

oklah..tgh malas ni..baru teringat nak surf check something ...
esok jelah tulis...tapi esok byk kerjaaaa..mmmmmm..
hjgfhghfjgggfghenvjkncjknh..biasalah,lepas geram!!

Monday, December 05, 2005

oklah...nak balik dahhh..

adoilahhh...heeehhhhhhhh...
mengeluh tahap king kong tuh..
amacam hari ni..?oklah kot...takde pressure sgt..
sempat la gak dok ber'sms' dgn ehem..ehem..
perut pun tak le rasa pedih cam pagi tadi...makan free punya penangan kottt..
balik awal le hari ni...malas dok opis ni lelama...chalooo duluuuu..!!

cam malas jeee..biasalah,monday..

kerja tetap ada...tp pressure kureng sikit sbb bos gi meeting kat luar petang ni.
petang meeting, tapi kul 11am dah chow...oklah tuuuu..
jap lagi ada kenduri mkn tgh hari department hidro anjur kat kantin..kat kantin jeee..mmm..oklah tuuu..
weekend yang penat..tp puas hati..kecuali tak sempat nak gi mkn kat kenny rogers..
takpelah,lain kali jee...
dah apply cuti ari jumaat nih..tak tau approve ke tidak..dah lama tak balik perlis la..
harap2 betul la cuti birthday sultan tu jadi bawak ke ari isnin mggu depan..
kalau tak,letih la drive...

Friday, December 02, 2005

YES ..err..bukan Year End Sale..

arghhhh...
dah nak balik ni..
penatlah jugak habiskan kerja ni...
harap2 takde hal apa2 ujung mggu ni...nak rilexlah..rilex minda..
oklah....jkfhhfguhkkjjasdss...(lepas geram..!)

2 more hours to go....!

aiyaaa...
kat opis lagi ni...ada kerja sikit lagi..tapi cam dah malas je.
tak sabar nak tunggu weekend...planning banyak gak ujung mggu nih.
klia, antar orang..gi umah abg long..gi umah kaklong..mkn kenny rogers (yum..yum..!)
apa2 hal pun, nak settle kerja dulu....

Thursday, December 01, 2005

jap lagi dah nak balik...

fuhhhh...hari yang memenatkan.
nasib baik bos keluar outstation jb...tak le rasa pressure sgt.
nak siapkan kerja2 terbengkalai ni....kalau bos ada,jgn harap le nak siap benda2 nih.
mmm..ada dekat 7-8 org budak baru masuk tadi..semua ppuan,sorang laki (singh).
kepada diorang..selamat datang ke Lembaga nih..kerja la rajin2...heheheheh..
jap lagi nak kuar RM sikit..utk belanja ujung mggu ni sekali....teringin nak makan ayam kenny rogers la pulakkkk....heheheheh..tak sabar nak tunggu weekend..
ok..chaloo!!