Monday, December 05, 2005

cam malas jeee..biasalah,monday..

kerja tetap ada...tp pressure kureng sikit sbb bos gi meeting kat luar petang ni.
petang meeting, tapi kul 11am dah chow...oklah tuuuu..
jap lagi ada kenduri mkn tgh hari department hidro anjur kat kantin..kat kantin jeee..mmm..oklah tuuu..
weekend yang penat..tp puas hati..kecuali tak sempat nak gi mkn kat kenny rogers..
takpelah,lain kali jee...
dah apply cuti ari jumaat nih..tak tau approve ke tidak..dah lama tak balik perlis la..
harap2 betul la cuti birthday sultan tu jadi bawak ke ari isnin mggu depan..
kalau tak,letih la drive...

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home